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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/12/2015 |
Data da última atualização: |
21/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; NICOLLI, K. P.; QUEIROZ, L. B.; SILVA, E. A. S.; CORREA, L. C.; WELKE, J. E.; ZINI, C. A. |
Afiliação: |
J. A. BARBARÁ, UFRGS; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; K. P. NICOLLI, UFRGS; L. B. QUEIROZ, UFRGS; E. A. SOUZA SILVA, UFRGS; LUIZ CLAUDIO CORREA, CPATSA; J. E. WELKE, UFRGS; C. A. ZINI, UFRGS. |
Título: |
Evaluating the typicality of the aroma of Syrah tropical wines from the Sub-middle São Francisco Valley employing gas chromatography coupled to olfactometry detection (GC-O). |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
With the aim to evaluate the peculiarities of wines produced in that region, this study focused on the characterization of the volatile profile and the determination of key odorant compounds in Syrah wine. Syrah wine was prepared at Embrapa Semiarido, Petrolina-PE from grapes obtained from a winery located in the city of Casa Nova-BA. |
Palavras-Chave: |
Vale do São Francisco; Vinho tropical; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Aroma; Enologia; Uva; Vitis Vinifera. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/136313/1/Aline-3.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 8 | |
4. | | ALCANTARA, S. de; PEREZ, D. V.; ALMEIDA, M. R. A. de; SILVA, G. M. da; POLIDORO, J. C.; BETTIOL, W. Chemical changes and heavy metal partitioning in an oxisol cultivated with maize (Zea mays, L.) after 5 years disposal of a domestic and an industrial sewage sludge. Water, Air and Soil Pollution, v. 203, n. 1-4, p. 3-16, Oct. 2009.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Solos. |
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6. | | ALCANTARA, S. de; PEREZ, D. V.; SILVA, G. H. da; ALMEIDA, M. R. A. de; FEITOSA, F. P.; JORGE, G. de S. A.; POLIDORO, José Carlos. Variación Temporal del Fraccionamento Químico de Zn, Cr, Mn y Cu em un Oxisol Brasileño tratado com diferentes tipos dosis de lodo de las aguas negras. In: CONGRESO DE GESTIÓN AMBIENTAL - VI CONVENCIÓN INTERNACIONAL SOBRE MEDIO AMBIENTE Y DESARROLLO, 3., 2007, Havana. ResumoTipo: Resumo em Anais de Congresso | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
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7. | | PEREZ, D. V.; ALCANTARA, S. de; RONA, G. B.; BETTIOL, W.; MORICONI, W.; FEITOSA, F. P.; ALMEIDA, M. R. A. de. Efeito da aplicação de lodo de esgoto na acumulação de Fe, Mn, Zn, Cu, Ni, Pb e Cr em solo. In: CONGRESO IBEROAMERICANOO DE FÍSICA Y QUÍMICA AMBIENTAL, 5., 2008, Mar del Plata. Las fronteras de la física y química ambiental en Ibero América: libro de actas... San Martín: Universidad Nacional de San Martín, 2008. p. 101.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Solos. |
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8. | | ALCANTARA, S. de; PEREZ, D. V.; MENEGUELLI, N. do A.; SILVA, G. M. da; ALMEIDA, M. R. A. de; BOEIRA, R. C. Efecto del uso lodo generado en el tratamento de las aguas negras en la acumulación de FE, MN, NI, ZN, CU e CR en maiz (Zea mays, L.). Revista Cubana de Química, Santiago de Cuba, v.17, n.3, p. 78-85, 2005.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - C |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Registros recuperados : 8 | |
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